• Home
 • Over ons
 • Shows
 • Media
 • Blog
 • Merchandise
 • Contact
 • The Hidden Agenda is een zeskoppige hiphopband die live een groovende mix van melodieuze rhymes, broeierige soul en beweeglijke beats brengt. Een warm onthaal in een bad van gevatte teksten, funky bass, jazzy sounds en relaxte beats waarin je je direct wil laten zakken. Eenmaal op stoom kun je niet anders dan meegaan in de onstopbare groovende gedachtegolf die deze jonge gasten van het podium stuwen. Met invloeden van A Tribe Called Quest, Gil Scott-Heron en De La Soul maakt het zestal vintage hiphop zoals we die al een tijd niet meer gehoord hebben.

  The-Hidden-Agenda_6-koppige-band

  Gezicht van The Hidden Agenda is Jordi Filali. Deze vocalist/mc en geboren showman is onder de naam Unannounced Guest al jaren actief in verschillende bands en acts. Na het uitbrengen van meerdere platen, gigs in binnen- en buitenland en een voorprogramma bij De La Soul besloot Filali dat het klaar was voor de volgende stap. Terug naar de roots: eerlijke oldskool hiphop met vette funky breaks, op zijn eigen manier. Samen met vijf muzikanten (o.a. van Postmen, Inlakech, The Planty Herbs, Prace) die hij leerde kennen op de rockacademie begon hij aan zijn missie. Naast Filali als mc bestaat de bezetting van The Hidden Agenda live uit drums, gitaar, keyboard, samples, bas en backing vocals.

  Op 15 mei 2015 bracht The Hidden Agenda zijn eerste EP ‘The Hidden Agenda EP’ uit in Het Burgerweeshuis in Deventer waarna ze deelnamen aan Popronde 2015 en met 11 geboekte shows de meest geboekte hiphopact van de Popronde was. Middels de foto’s hieronder, die gemaakt zijn door Isabelle Renate La Poutré, stellen we de bandleden van The Hidden Agenda één voor één aan jullie voor:

   

  vraagteken

  (The Hidden Bassplayer)

    

  Profielfoto_Bobby-van-Putten-(MP-D&backing-vocals)

  Bobby van Putten
  (MP-C & backing vocals)

  Profielfoto_Bram-Doreleijers-(Guitar)

  Bram Doreleijers
  (Guitar)

  Profielfoto_Joram-Kroon-(keys&scratch)

  Joram-Kroon
  (Keys & scratch)

  Profielfoto_Jordi-Filali_unannounced-Guest_MC-vocals

  Jordi Filali a.k.a. Unannounced Guest
  (MC & vocals)

  Profielfoto_Nies-Nuiver-(drums)

  Nies Nuiver
  (Drums)


  BURGERBEURS logo variaties_2Onze partners / links / sponsoren

  The Hidden Agenda is in de afgelopen periode door veel mensen en bedrijven geholpen en/of gesteund.
  Middels onderstaand gedeelte van deze webpagina willen we hen nog even uitlichten en bedanken.